U SUSRET NOVOGODIŠNJIM PRAZNICIMA: Okićeno i Vranje, a evo šta će posebno obradovati mališane
Foto: T.S.

rasveta koštala 800.000 dinara

U SUSRET NOVOGODIŠNJIM PRAZNICIMA: Okićeno i Vranje, a evo šta će posebno obradovati mališane

Srbija -

VRANJE - Novogodišnje ukrašavanje Vranja je završeno, a kako se navodi, koštalo je grad 800.000 dinara.

Posao ukrašavanja, drugu godinu zaredom dobilo je JKP Parking servis, a prema rečima Marjana Stankovića, direktora ovog preduzeća 340.000 dinara bez PDV, izdvojeno je za montažu i demontažu.

foto: T.S.

“U vrednosti od 350.000 dinara nabavljeni su novi ukrasi koji su već i postavljeni, a ove godine biće više ukrašenih ulica. Tako je ukrašen i deo Beogradske ulice, kompletna Partizanska ulica od kružnog toka i preduzeća “Vodovod” do Gradske uprave kao i ulica Ive Lole Ribara koja prethodne godine nije ukrašavana. Više ukrasa ima kod Gradske uprave, a i dvostruko više ukrasa krasi glavnu ulicu Stefana Prvovenčanog. Od Autobuske stanice do Gradske uprave Vranje je pokriveno novogodišnjom rasvetom. Osvetljena je zgrada Načelstva, starog Hotela”, ističe Stanković.

foto: T.S.

On dodaje da su posebni novogodišnji sadržaji predviđeni za najmlađe oko objekata sa prazničnim rekvizitima koji će biti postavljeni u centru grada na šetalištu.

foto: T.S.

“Napravićemo jedno druženje 27. decembra sa građanima, sa korisnicima. Biće to novogodišnja žurka na otvorenom, neka tri četiri sata. Nakon toga od petka kreću druge aktivnosti, a uoči praznika nastupiće i trubači”, navodi Stanković.

Prema njegovim rečima novogodišnja rasveta i ukrasi po ugovoru bi trebalo da krase grad do 15. januara , ali će zbog proslave Dana grada 31. januara, novogodišnja rasveta biti aktivna do kraja januara. “Od 1. februara krećemo sa demontažom i skladištenjem novogodišnje rasvete”, kaže Stanković.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja