SNEŽNI HEROJI VOJSKE SRBIJE ZORAN, SAŠA I SRĐAN: Spasli život ženi iz Resavice koja je bez svesti ležala nepomično u snegu!
Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

u blizini poligona pasuljanske livade

SNEŽNI HEROJI VOJSKE SRBIJE ZORAN, SAŠA I SRĐAN: Spasli život ženi iz Resavice koja je bez svesti ležala nepomično u snegu!

Srbija -

BEOGRAD - Pripadnici Vojske Srbije spasili su život ženi iz Resavice koja je bez svesti ležala nepomično u snegu u blizini Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade", saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane.

Pripadnici vojske su ženi koja je pretrpela epileptični napad i izgubila svest, ukazali prvu pomoć i prevezli je do ambulante u Resavici.

foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

Pripadnicima Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade" iz sastava Komande za obuku slučajni prolaznik javio je da žena nepomična leži u snegu.

Po prijemu obaveštenja, komandant Intervidovskog poligona potpukovnik Nebojša Lojpur odmah je na lice mesta uputio starije vodnike prve klase Zorana Petrovića i Sašu Anđelkovića i desetara Srđana Stojanovića.

Oni su ženi, koja je pretrpela epileptični napad i izgubila svest, ukazali prvu pomoć i prevezli je do ambulante u Resavici.

(Kurir.rs/Ministarstvo odbrane Srbije/Foto: Ministarstvo odbrane Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track