Info Tim Logistika partner kluba prijatelja Garancijskog fonda AP Vojvodine
Foto: Garancijski fond

Info Tim Logistika partner kluba prijatelja Garancijskog fonda AP Vojvodine

Srbija -

Garancijski fond AP Vojvodine i Info Tim Logistika potpisali su Sporazum o poslovnoj saradnji sa ciljem podrške programu lojalnosti „Klub-a prijatelja Garancijskog fonda AP Vojvodine".

Info Tim Logistika za članove „Klub-a prijatelja Garancijskog fonda Autonomne pokrajine Vojvodine" obezbeđuje promotivni popust od 10% za mala i srednja pravna lica, zadruge, preduzetnike i nosioce registrovanih poljoprivrednih gazdinstava u odnosu na redovnu cenu usluga iz domena rada Info Tim Logistike.

Inače, Info Tim Logistika je sistem poljoprivrednih informacija, koji vam pomaže da kroz svakodnevni uvid u ponudu i potražnju poljoprivrednih proizvoda i njihove cene poboljšate svoje poslovanje, ostvarite veći profit, kao i da dođete do šireg kruga pouzdanih saradnika, bilo da ste kupac ili prodavac.

Info Tim Logistika je osnovana 2009. godine, sa ciljem da poveže poslovne subjekte u poljoprivredi sa poljoprivrednim proizvođačima i na taj način omogući svima da brže i više zarade.

Od 2009. godine do danas sarađivali su sa više od 10.000 klijenata, i stekli veliki broj saradnika, kako među velikim sistemima, tako i među malim poljoprivrednim proizvođačima, koji koriste informacije dobijene od nas u onom segmentu poslovanja u kome im je to potrebno.

Svakodnevnom komunikacijom sa našim timom ostajete u toku sa stanjem na tržištu i imate još jednog saradnika u poslovanju koji Vam brzo i tačno pruža informacije koje su Vam potrebne u datom momentu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track