Najnovije vesti

SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE: Srpski narod pokazao odgovornost, snagu i jedinstvo
Foto: Nemanja Nikolić

O izborima na KiM

SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE: Srpski narod pokazao odgovornost, snagu i jedinstvo

Politika

Socijalistička partija Srbije čestita srpskom narodu na KiM i Srpskoj listi na pobedi na izborima za gradonačelnike u četiri srpske opštine na severu, uz poruku da je to najbolji pokazatelj odgovornosti, jedinstva i snage srpskog naroda.

"Izbori za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova i Metohije su potvrda odlučnosti srpskog naroda sa Kosmeta da se zajedno sa državnim vrhom Republike Srbije bori za opstanak i ostanak na prostoru južne srpske pokrajine", navode u SPS.

Ubedljiva pobeda predstavnika Srpske liste šalje jasnu poruku takozvanim prištinskim vlastima da ne mogu da zaplaše srpski narod na Kosovu i Metohiji u borbi za svoja vekovna ognjišta.

"Srpski narod je na hrabar, dostojanstven i demokratski način pokazao kako se brane interesi Srbije", navodi se u saopštenju.

U toj stranci, takođe, ističu da je na taj način potvrđena ispravnost svih odluka koje su donošene u cilju zaštite intersa srpskog naroda na Kosmetu.

To je najbolji demanti za sve one koji su takve odluke osporavali i negirali do sada postignute rezultate kada je u pitanju odbrana nacionalnih i državnih interesa, a posebno interesa srpskog stanovništva na KiM, navodi se u saopštenju GO SPS.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nemanja Nikolić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...