DIJABETES REVOLUCIJA U VALJEVU: Uz blagoslov vladike Milutina braća Rajić drže predavanje o dijabetesu!
Foto: Privatna Arhiva

korisno

DIJABETES REVOLUCIJA U VALJEVU: Uz blagoslov vladike Milutina braća Rajić drže predavanje o dijabetesu!

Srbija -

Dušan i Stojan Rajić govoriće o dijabetesu u svečanoj sali Višeg javnog tužilaštva u četvrtak, od 19 časova

Veliki seminar o dijabetesu biće održan u Valjevu 27. decembra, u četvrtak, pod nazivom "Vera i zdravlje". Pokrovitelj predavanja je vladika Milutin, a predavač je Dušan Rajić, osnivač udruženja "Dijabetes revolucija" i sam dijabetičar od ranog detinjstva.

- Pozivamo sve koji žive u Valjevu, kao i sve koji žele da prisustvuju ovom predavanju da dođu. Posebno nam je drago što dolazimo na poziv vladike Milutina čiji imamo blagoslov za predavanje - rekao je Dušan Rajić.

foto: Privatna Arhiva

Braća Dušan i Stojan Rajić osnivači su organizacije "Dijabetes revolucija" i jedini treneri u regionu koji se naučno bave ishranom, treningom i suplementacijom osoba sa dijabetesom. Dušan ima dijabetes tipa 1 već 15 godina, a brat Stojan mu je podrška u životu. Njihov rad je spoj naučnih saznanja i velike prakse iz ličnog iskustva.

Istog dana, braća Rajić održaće predavanje i u zatvoru za mlade od 18 do 24 godine, na seminaru zatvorenog tipa, kako bi i njima ulili nadu da nikada nije kasno za početak novog života.

- Niko od nas nije bezgrešan, što pre postanemo svesni svojih mana, bićemo bolji za sebe, a samim tim i za druge - poručio je Dušan Rajić.

Svi posetioci imaće mogućnost da braći Rajić posle predavanja, uživo postave pitanja.

Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track