NIŠLIJA KONCERTIMA NA TERASI UVESELJAVA KOMŠIJE: Kad Jovica zapeva celo naselje zaboravi na koronu!
Foto: Prinscreen Tviter

uteha za vreme policijskog časa

NIŠLIJA KONCERTIMA NA TERASI UVESELJAVA KOMŠIJE: Kad Jovica zapeva celo naselje zaboravi na koronu!

Srbija -

Kako bi ohrabrio i razveselio svoje komšije u Minovom naselju u vreme kada je svima zabranjeno da izlaze iz svojih kuća, Nišlija Jovica Smiljković rešio je da uz pratnju matrice sa ozvučenja otpeva par pesama i naišao je na odlične reakcije. Jovica ističe da svojim nastupima želi da probudi svest kod ljudi da je važno da ostanu u svojim domovima.

Jovica, koji se inače profesionalno bavi pevanjem, od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji kojim se želi sprečiti širenje virusa korona, svake večeri na svom Fejsbuk profilu ima uživo nastupe.

- Moja ideja je bila da probudim ljude i da shvate ozbiljnost situacije. Pevam ljudima širom sveta i pričam im da ostanu kod kuće i da izdrže u izolaciji još malo. S obzirom na to da se čujem u celom kraju, odlučio sam da pozdravim i počastim svoj komšiluk sa par pesama sa terase i njih animiram da ostanu kod kuće, što oni sa zadovoljstvom prihvataju i uvažavaju - kaže Jovica.

Njegov koncert na terasi koji je izveo juče nešto posle 17 sati, kada je počeo policijski čas, izazvao je oduševljenje kod komšija u niškom naselju Ledena stena.

Neki od njih su nastup snimili, a taj video je postao viralan na društvenim mrežama. Mnogi pohvaljuju njegovu ideju, ali i izbor pesme. Naime, na snimku se čuje izvođenje pesme Miroslava Ilića "Nije život jedna žena".

Nišlija Jovica Smiljković kaže za Južne vesti da neće odustati od koncerta.

(Kurir.rs/Južne vesti, J.C.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track