Najnovije vesti

PENZIONER NEĆE DA SE UZME U PAMET: Šeta se kad hoće, ne priznaje policijski, 4 puta uhvaćen a sad mora da plati 100.000!
Foto: Kurir/T.Ilić

gornji milanovac u čudu

PENZIONER NEĆE DA SE UZME U PAMET: Šeta se kad hoće, ne priznaje policijski, 4 puta uhvaćen a sad mora da plati 100.000!

Srbija

Reč je o starijem sugrađaninu koji živi u centru grada i policija mu je tri puta progledala kroz prste, uz opomenu

GORNJI MILANVAC - Proteklih dana Štab za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu više puta je apelovao na sugrađane da smanje socijalne kontakte i izlaske i da se ponašaju odgovorno i prema sebi i prema drugima.

Međutim, u poslednja 24 sata registrovana su dva kršenja zabrane kretanja u vreme policijskog časa, a jedan od prekršaja napravila je osoba starija od 65 godina i to ni manje ni više nego - četvrti put!

Kako saznaju “Novosti”, reč je o starijem sugrađaninu koji živi u centru grada i svi ga znaju. Policija je odlučila da mu progleda kroz prste, opomenula ga je jednom, drugi, pa i treći put. Međutim kada su penzionera i sinoć zatekli na ulici, shvatili su da moraju da budu radikalniji, posebno što on nikakvo opravdanje nije imao za svoj postupak. Jednostavno, izlazio je napolje da se prošeta.

- Licu je po kratkom postupku kod sudije za prekršaje sinoć izrečena kazna od 100.000 dinara. Drugo lice dobilo je kaznu od 50.000 dinara, s obzirom da je ovu meru prekršilo prvi put – saopštili su iz Štaba za vanredne situacije.

Predsednik opštine Dejan Kovačević zamolio je još jednom sve građane da se pridržavaju propisanih mera, a posebno je skrenuo pažnju mlađim sugrađanima da nema okupljanja na javnim mestima, parkovima ili sportskim terenima. Prema njegovim rečima, ovakva okupljanja biće strogo kažnjavana, a policija će u narednim danima pojačati kontrolu.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...