DEVET ONLAJN PREDSTAVA U APRILU: Kraljevačko pozorište objavilo repertoar za ovaj mesec
Foto: J.S.

PRIKAZIVANJE NA INTERNETU

DEVET ONLAJN PREDSTAVA U APRILU: Kraljevačko pozorište objavilo repertoar za ovaj mesec

Srbija -

Nekoliko hiljada građana Kraljeva pogledalo je u martu onlajn pozorišne predstave koje su emitovane na „YouTube“ kanalu Kraljevačkog pozorišta, a sada je objavljen i repertoar za april.

Ova kulturna institucija iz grada na Ibru, koja je prošle godine obeležila sedam decenija postojanja i rada, za svoju virtuelnu publiku u aprilu pripremila je još devet predstava koje će biti prikazane na Internetu.

Tako će Kraljevčani u četvrtak, 2. aprila, sa početkom u 21 čas, moći uživo da pogledaju predstavu „Sledeći idiot“, a u subotu, 4. aprila, u terminu od 18 časova, biće održana predstava „Pepeljuga kakvu još niste videli“.

Predstava „Rogonja“ biće prikazana 9. aprila u 21 čas, „Ružno pače“ 11. aprila u 18 časova, „Play Andrić ili ljudi o kojima se ne može mnogo kazati“ 16. aprila u 21 čas, a „Ljubičasta bajka“ 18. aprila u 18 časova.

Za kraj meseca planirano je onlajn prikazivanje predstava „Profesionalac“ (23. april u 21 čas), „Ivica i Marica“ (25. april u 18 čas), i „Kokoška“ (30. april u 21 čas).

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja