OHRABRUJUĆI PODACI: Zaključno sa jučerašnjim danom, na teritoriji Vranja je 11 izlečenih lica
Foto: Kurir.rs/T. S.

OSTATI OBAZRIV

OHRABRUJUĆI PODACI: Zaključno sa jučerašnjim danom, na teritoriji Vranja je 11 izlečenih lica

Srbija -

VRANJE - Zaključno sa jučerašnjim danom, na teritoriji Vranja je 11 izlečenih lica, a u Pčinjskom okrugu 14. Ukupan broj obolelih od koronavirusa u Vranju, do 15. aprila je 34.

Od 70 uzoraka koji su prema poslednjim podacima iz Vranja poslati 11. I 12. aprila u laboratorije u Nišu i Beogradu, jedan je bio pozitivan na virus kovid 19. U utorak, 14. aprila, iz Vranja je poslato 17 uzoraka i nijedan nije bio pozitivan. Juče je sa teritorije celog Pčinjskog okruga poslato 86 uzoraka, a rezultati se očekuju uskoro.

Zvanična statistika govori i da je, zaključno sa jučerašnjim danom, na teritoriji Grada Vranja bilo 11 izlečenih lica, a u Pčinjskom okrugu 14. Ukupan broj obolelih od koronavirusa u Vranju, do 15. aprila je 34.

foto: Kurir.rs/T. S.

Prema rečima gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića, ovi podaci “ohrabruju i dokazuju da su naši sugrađani pokazali visok stepen discipline i odgovornosti”.

“Ipak, treba biti obazriv kako bi proces usporavanja epidemije u Vranju održali i u narednom periodu”, rekao je gradonačelnik

Kurir.rs/T. S.

Foto T. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track