ŠOK PRIČA IZ BORA! Diler pobegao policiji, nekoliko sati kasnije pojavio se u stanici: U NEVERICI gledali KO GA JE DOVEO
Foto: Sonja Spasić

iskoristio nepažnju organa reda i vezan - pobegAo

ŠOK PRIČA IZ BORA! Diler pobegao policiji, nekoliko sati kasnije pojavio se u stanici: U NEVERICI gledali KO GA JE DOVEO

Srbija -

V. R. (17), iz Bora, koga je policijska patrola zaustavila zbog sumnje da je na ulici prodavao drogu, nakon što je uhapšen i stavljene su mu lisice, uspeo je da iskoristi nepažnju organa reda i, vezan - pobegne!

Jedna od policajki je potrčala za njim, ali se saplela, pala i ugruvala.

Policija je V. R. zaustavila na ulici sumnjajući da je prodavao drogu. Uhvatili su ga, savladali, prislonili na službeno vozilo i stavili mu lisice. Nakon toga, naredilu su mu da sedne na pločnik, dok policajci vide da li je uspeo da baci deo droge.

Ali, V. R. je tada ustao i počeo da beži. Policajka je potrčala za njim. Međutim, saplela se i pala. Po izveštaju lekara, tom prilikom se ugruvala i zadobila brojne oguljotine.

Kolege su pritrčale da joj pomognu, a V. R. je sa lisicama na rukama pobegao sa lica mesta i zatražio od majke da mu pomogne.

Majka ga je, međutim, odvela u policiju, koja je protiv njega podnela prijavu i zadržala ga.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track