BELA CRKVA: Najjači odbor napustio LSV, u SNS vide najiskrenijeg partnera
Foto: eVršac

BELA CRKVA: Najjači odbor napustio LSV, u SNS vide najiskrenijeg partnera

Srbija -

Najjači odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao i njihova odbornička grupa u Skupštini opštine Bela Crkva, jednoglasno su doneli odluku da osnuju grupu građana “Pokret za Belu Crkvu – Sandra Ristić”, koja će u potpunosti podržavati većinsku vlast Srpske napredne stranke.

Pokret će se intenzivnije baviti temama na lokalu. Imamo kvalitetne ljude, domaćine, spremni smo da radimo i da damo svoj maksimalan doprinos u budućnosti, u saradnji sa Srpskom naprednom strankom, sa kojom smo već kao LSV ušli u koaliciju. Podržavamo izvršnu vlast, učestvovaćemo u radu lokalnog parlamenta i daćemo svoj pun doprinos, rekla je u ime novoosnovane grupe građana Sandra Ristić.

Belocrkvanski odbor je jedan od najjačih odbora LSV u Vojvodini. Osvojili su 25 odsto glasova na lokalu.

Želimo da radimo za budućnost Bele Crkve, da se maksimalno angažujemo što se tiče boljih uslova života u Beloj Crkvi. Da ponovim, odluka je doneta jednoglasno. Svi članovi opštinskog odbora, svi aktivisti, kompletna odbornička grupa, svi su učestvovali u jednoglasnom donošenju ove odluke. U SNS vidimo najiskrenijeg partnera za dalju buduću saradnju i sprovođenju svih dobrih, kvalitetnih odluka o životu u Beloj Crkvi. Iskreno dobro smo primljeni i dočekani i nadamo se još boljoj saradnji sa SNS u Beloj Crkvi i celoj Srbiji, rekla je Ristić.

Na novinarsko pitanje, da li je tokom predizbornih kampanja potpredsednik Izvršnog odbora SNS Branko Malović vršio bilo kakve pritiske na funkcionere, članove ili aktiviste LSV, Sandra Ristić je decidno odgovorila – Ne!

Ne! Branko Malović, niti bilo koji drugi član Srpske napredne stranke, nisu vršili bilo kakav pritisak na LSV, ni tokom izborne kampanje, ni posle, niti prilikom donošenja naše odluke o formiranju grupe građana, navela je Ristić.

Ovom njenom izjavom, postalo je potpuno jasno da su medijski spinovi i manipulacije Nenada Čanka o Branku Maloviću i SNS, zasnovane na neistinama, bile usmerene jedino ka sticanju jeftinog političkog rejtinga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja