VRANJSKI NAPREDNJACI PROSLAVILI SVETU PETKU: Skromnije nego ranije zbog korona virusa
Foto: T.S.

slava stranke

VRANJSKI NAPREDNJACI PROSLAVILI SVETU PETKU: Skromnije nego ranije zbog korona virusa

Srbija -

VRANJE - Povodom praznika Svete Petke, slave Srpske napredne stranke, predsednik Gradskog odbora i narodni poslanik Slaviša Bulatović uputio je čestitku.

“Na današnji dan, Srpska napredna stranka praznuje Prepodobnu mati Paraskevu - SvetaPetku. Simbolika stranačke slave ne može biti duhovnija od ove, jer se ogleda u zaštiti majki, žena i dece, onome ka čemu i sami u svom trajanju težimo, unapređenju položaja i zaštiti žena u društvu u cilju bolje budućnosti naše dece.

Pronađimo svi utehu u ovom svetom danu i poželimo svojim bližnjima porodičn imir i ljubav, istrajnost i zdravlje, da lakše podnesemo težinu okolnosti koje nas okružuju i dočekamo jutro pobednika, jer na manje od toga ne pristajemo.

Srećna vam slava moja braćo i sestre!, navedeno je u čestitki predsednika GO SNS u Vranju.

U skladu sa epidemiološkom situacijom Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, u utorak je u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju svetom liturgijijom i sečenjem slavskog kolača obeležio svoju slavu Sveta Petku.

foto: T.S.

Dušan Aritonović potpredsednik GrO SNS u Vranju, ovogodišnji kum poželeo je svim članovima i simpatizerima stranke srećnu slavu Sveta Petku i istakao da zbog aktuelne epidemiološke situacije nisu u mogućnosti da slavu proslave na tradicionalan način u duhu pravoslavnih običaja sa svojim prijateljima, članovima i celokupnim gradskim odborom stranke na lokalu.

1 / 5 Foto: T.S.

Kao najveća I najodgovornija stranka Srpska napredna stranka želi da svojim primerom pokaže kako treba proslavljati slavu u vanrednim uslovima koji su nastali usled pandemije korona virusa.

„Stranačka slava je po 12. put proslavljena u Vranju, sada dosta skromnije, nego ranijih godina zbog aktuelne situacije sa virusom. Svim građanima Vranja koji slave, želim srećnu slavu Svetu Petku, da je proslave u zdravlju, slozi i ljubavi. Nadam se da će ova situacija, koja je prisutna u celom svetu, a koja se tiče epidemije kovida-19, što pre proći. U ime GrO SNS svima želim zdravlje, sreću i da nas Sveta Petka čuva“, poručio je Dušan Aritonović, potpredsednik stranke i ovogodišnji kum. Čestitajući slavu svima koji slave naprednjak Božidar Ilić kum za narednu godinu poželeo je da ovaj dan proslave u miru i blagostanju. On je izrazio uverenje da će naredne godine stranka ostvariti još bolje rezultate.

I ostali funkcioneri SNS u Vranju prisustvovali su obeležavanju slave Svete Petke narodni poslanici Slaviša Bulatović i Milan Ilić, gradonačelnik Slobodan Milenković, zamenica Zorica Jović, predsednik GO Vranjska Banja Dragan Sentić, Velibor Antonijević direktor Filijale RFZO u Vranju, gradski većnici i direktori preduzeća.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track