Najnovije vesti

OBRT U VRANJU, OGLASILI SE LEKARI POSLE SMRTI PACIJENTA U KOVID AMBULANTI: Nije umro na hodniku i nije bio pozitivan na koronu
Foto: T.S.

tragedija u Antituberkuloznom dispanzeru

OBRT U VRANJU, OGLASILI SE LEKARI POSLE SMRTI PACIJENTA U KOVID AMBULANTI: Nije umro na hodniku i nije bio pozitivan na koronu

Srbija

Prema prvim jutrošnjim informacijama, siroti čovek navodno je rekao da mu nije dobro, pao je na pod i preminuo

VRANJE - Pacijent koji je jutros preminuo u kovid ambulanti u Vranju rođen je 1954. godine i prema rezulatima antigenskog testa nije bio pozitivan na virus korona.

Lekari u ovoj ambulanti ispričali su za Novosti da je reč o dugogodišnjem onkološkom bolesniku koji je u jako lošem stanju sa gušenjem momentalno primljen u ambulantu, te da nije tačna informacija da je umro u hodniku, već u jednoj od ordinacija.

U prvi mah je bilo javljeno da je pacijent koji je čekao na pregled preminuo jutros u čekaonici kovid ambulante u Antituberkuloznom dispanzeru u Vranju.

Navodno, čovek je nekoliko puta rekao da mu nije dobro i srušio se na pod. Dežurna doktorka je prijavila slučaj policiji, koja je izašla na mesto događaja, a pacijenti su zamoljeni da napuste zgradu. 

Poslednjih dvadesetak dana je veliki pritisak na kovid ambulantu u Vranju. Samo juče je u kovid ambulanti obavljeno 276 pregleda, od čega 144 prva pregleda.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Tanjug/Foto: Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...