ROK ZA PRIJAVU 11. FEBRUAR: Kraljevo sufinansira projekte udruženja građana
Foto: J.S.

Izdvojeno 15 miliona dinara

ROK ZA PRIJAVU 11. FEBRUAR: Kraljevo sufinansira projekte udruženja građana

Srbija -

Grad Kraljevo i u ovoj godini sufinansiraće projekte udruženja građana, koji treba da budu realizovani najkasnije do 20. decembra 2021. godine, a u ovu svrhu iz gradskog budžeta izdvojeno je 15 miliona dinara.

Kako je navedeno na internet sajtu Gradske uprave Kraljevo, sufinansiraće se projekti od javnog interesa koji obuhvataju oblasti kulture, zadovoljenja potreba mladih, ali i oblasti društvenog i humanitarnog rada, a rok za prijavu je 11. februar.

Pravo učešća na konkursu imaju udruženja koja su registrovana u skladu sa Zakonom o udruženjima, sa sedištem na teritoriji grada Kraljeva, čiji budžeti za realizaciju projekata iznose najmanje 50.000 dinara a najviše 1.000.000 dinara.

Prijave sa propisanom pratećom dokumentacijom predaju se na pisarnici Gradske uprave grada Kraljeva u zatvorenoj koverti ili se mogu poslati poštom, preporučeno, na adresu: Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave grada Kraljeva, Trg Jovana Sarića broj 1, 36000 Kraljevo.

Zainteresovani predstavnici udruženja građana sve potrebne obrasce za učešće na ovom konkursu mogu preuzeti sa internet sajta Gradske uprave Kraljevo.

(Kurir.rs/J. S./Foto: J. S./Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track