ZA MEDIJSKE PROJEKTE U VALJEVU IZDVOJENO 7,8 MILIONA DINARA: Evo kako je novac raspodeljen
Foto: Kurir/S.S.

iz gradskog budžeta

ZA MEDIJSKE PROJEKTE U VALJEVU IZDVOJENO 7,8 MILIONA DINARA: Evo kako je novac raspodeljen

Srbija -

VALJEVO - Za valjevske medije ove godine, iz gradskog budžeta, za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja izdvojeno je 7,8 miliona dinara za 16 projekata.

Najviše novca je dobila VTV, a na spisku onih kojima je opredeljen novac iz gradske kase za medijske projekte je više preduzeća i udruženja čije je sedište van Valjeva.

Za VTV je ove godine opredeljeno 2,6 miliona dinara. Za dva preduzeća koja se vode na istoj adresi u Beogradu je izdvojeno 1,2 miliona dinara, tako da će Radio Valjevo doo Beograd dobiti 800.000 dinara, dok je 400.000 namenjeno za preduzeće “In network solution“.

Na ovom konkursu Televizija Valjevo plus je dobila 800.000 dinara, a po pola miliona dinara je namenjeno za Adria media magazin doo Beograd, Srbija danas doo Beograd i Copernikus cable network doo Niš.

Valjevo
foto: Kurir/S.S.

Za valjevski portal Vamedia je izdvojeno 400.000 dinara, dok su Radio 014 i TV Super sat communication doo Beograd dobili po 250.000 dinara.

Po 150.000 dinara dobili su portal Valjevskaposla, agencija Mr media iz Šapca, Studio M i PR Agencija za izradu veb portala Tower Valjevo, dok je po 100.000 dinara opredeljeno za PR atelje za oblikovanje i izradu predmeta od drveta Jelena Art JK Valjevo i Radio Istočniku.

Projekti više valjevskih medija, među kojima su Kolubarske.rs, Televizija Marš i Patak online, nisu “prošli” na ovogodišnjem medijskom konkursu koji je raspisao Grad Valjeva. Novcem iz gradskog budžeta će u ovoj godini biti finansirano čak sedam projekata, čijim podnosiocima je sedište van Valjeva, odnosno u Beogradu, Nišu i Šapcu.

Kurir.rs/ S.S. Foto: Kurir/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track