NEVEROVATNO ALI ISTINITO: Loznica demolirala Crvenu zvezdu sa 8:0
Foto: T. Ilić

mali fudbal ali veliki uspeh

NEVEROVATNO ALI ISTINITO: Loznica demolirala Crvenu zvezdu sa 8:0

Srbija -

Igrači Loznice bili su bolji od beogradske Crvene zvezde i u drugoj utakmici baraža za popunu Prve lige Srbije, a sada su dobro napunili mrežu Beograđana koje su savladali sa više nego ubedljivih 8:0.

Time je samo potvrđeno da prvi trijumf prošlog utorka, kada je Loznica pobedila sa 4:1, u hali sportova ‘’Ranko Žeravica’’ u Novom Beogradu, nije bio slučajan.

Nije bilo mnogo neizvesnosti u drugoj utakmici, odigranoj juče, jer su Lozničani ‘’zaboravili’’ prvi susret i bukvalno od prve sekunde krenuli iz sve snage. Polazak sa centra i 1:0 za domaćina, strelac Rakić, stiže odmah i drugi gol koji daje Milovanović, a kada je u petom minutu na 3:0 povisio Krkobabić bilo je jasno ko će u Prvu ligu i da Zvezda nema šta da traži u Loznici.

Za novog prvoligaša pogađali su još dva puta Ristanović po jedanput Rakić, Krkobabić i Avramović. Igrala je Loznica dobro, ali se nije baš očekivalo da na kraju bude osam golova u mreži gostiju, u prvom delu igre čak sedam, a da domaćinova ostane netaknuta. Loznica će naredne sezone igrati u najvišem rangu, a sinoćnom pobedom ostvaren je istorijski uspeh i zaokružena veoma dobra sezona u kojoj je osvojen Kup zapadne Srbije i igrano i polufinale Kupa Srbije.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track