SVEČANO OTVOREN ŠALTER ZA PREDUZETNIKE: Potpisan sporazum o saradnji Privredne komore Srbije i Opštine Trstenik
Foto: Kurir/Ž. M.

u prostoriji Uslužnog centra

SVEČANO OTVOREN ŠALTER ZA PREDUZETNIKE: Potpisan sporazum o saradnji Privredne komore Srbije i Opštine Trstenik

Srbija -

Danas je u Trsteniku potpisan je Sporazum o saradnji Opštine Trstenik i Privredne komore Srbije, a u prostoriji Uslužnog centra otvoren je šalter za preduzetnike. Sporazum su potpisali predsednica Opštine Trstenik Milena Turk i Branislava Simanić, direktorka Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Privredna komora Srbije otvorila je danas u Trsteniku Šalter za preduzetnike, gde svi predstavnici malog i srednjeg biznisa, preduzetnici, kao i oni koji planiraju da počnu sopstveni posao mogu da dobiju besplatan savet, pomoć i pravovremenu informaciju o programima i projektima podrške preduzetništvu.

Trstenik, šalter
foto: Kurir/Ž. M.

Preduzetnici se na šalteru mogi unformisati i o subvencijama, aktuelnim konkursima, programima, kreditnim linijama, poreskim propisima I procedurama, analitici tržišta, biznnis planovima i drugim poslovnim mogućnostima.

"Šalter za preduzetnike je od izuzetnog značaja za razvoj privrede opštine Trstenik, gde će svi zainteresovani privrednici moći da se informišu o svojim pravima i obavezama. Cilj je da na jednom mestu dobiju tačnu i pravovremenu informaciju o otvorenim pozivima namenjenim početnicima u poslovanju, podsticajima za nabavku nove opreme i mogućnostima širenja kapaciteta, ali i o olakšicama koje nude različita ministrastva, Nacionalna služba za zapošljavanje ili opština", izjavila je predsednica opštine Trstenik, Milena Turk.

Trstenik, šalter
foto: Kurir/Ž. M.

Ovom događaju je prisustvovala i v.d. direktorka PKS – Regionaslner ptivredne komore Rasinskog okruga sa sedištem u Kruševcu.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track