NOVA STAJALIŠTA: Nekoliko opština Malog Zvornika dobija autobuske stanice
Foto: Opština Mali Zvornik

U Malom Zvorniku

NOVA STAJALIŠTA: Nekoliko opština Malog Zvornika dobija autobuske stanice

Srbija -

Na području malozvorničke opštine nova autobuska stajališta biće postavljena na nekoliko lokacija, saopšteno je na sajtu ove lokalne samouprave.

Kako je precizirano stajalište dobijaju u Donjoj Borini, u mesnoj zajednici Centar, kod osnovne škole, nedaleko od mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića, i u Amajiću, na skretanju za Donju Trešnjicu.

Mali Zvornik
foto: Opština Mali Zvornik

Uređenje ovih stajališta obezbeđeno je sredstvima iz nagradnog fonda Vlade Švajcarske, osvojenim u okviru uspešno realizovanog programa reforme poreza na imovinu. Vrednost ugovora sklopljenog za izvođenje potrebnih radova iznosi oko 2.9 miliona dinara, dok je prvobitno, na osnovu procene navedenih radova, za ove namene u budžetu bilo opredeljeno 3,5 miliona dinara, bez PDV, navodi se na sajtu.

Nova autobuska stajališta biće postavljena isključivo na lokacijama koje su u vlasništvu malozvorničke opštine što je i bio uslov donatora. Prema rečima predsednika opštine, Zorana Jevtića lokalna samouprava nastojaće da i preostala autobuska stajališta na području opštine u dogledno vreme uredi tako da građani dok čekaju prevoz imaju odgovarajuće uslove.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track