SLOŽNI MEŠTANI UREĐUJU SELO: Radna akcija u župskom selu Gornji Stupanj (FOTO)
Foto: Kurir/Ž.M.

ekologija na prvom mestu

SLOŽNI MEŠTANI UREĐUJU SELO: Radna akcija u župskom selu Gornji Stupanj (FOTO)

Srbija -

U donježupskom selu Gornji Stupanj građani su jedinstveni, što je primer, koji treba slediti. Ovde su došli do izražaja velika aktivnost i samoinicijativa žitelja sela, koji su rešili da svoje mesto učine boljim, lepšim i čistijim.

Gornji Stupanj
foto: Kurir/Ž.M.

Savet Mesne zajednice pokrenuo je široku ekološku akciju, koju su meštani zdušno podržali. Organizovana je radna akcija čišćenja i uređenja prostora oko crpne vodovodne stanice, kao i ispred bazena pijaće vode u ovom selu.

Gornji Stupanj
foto: Kurir/Ž.M.

Vredni i složni Stupanjci krenuli su od zore na posao. Pokosili su travu, posekli brojno rastinje i korov, sakupili smeće i u slozi i jedinstvu dokazali da je zdrav život u čistoj prirodi ispred svega i da je to zajednički interes i zalog za budućnost.

Gornji Stupanj
foto: Kurir/Ž.M.

"Zahvaljujući našim vrednim meštanima, koje moram pohvaliti, uspešno smo završili ono što smo zacrtali i planirali. Ovom prilikom smo i ugradili novu pumpu za pijaću vodu. Još jednom smo pokazali kako se treba odgovorno ponašati prema lokalnoj zajednici i okolini u kojoj se živi i da treba da je čuvamo i štititmo u svakom pogledu. Zajedno i složno možemo sve", kaže predsednik Saveta Mesne zajednice Gornji Stupanj Veselin Jovanović.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track