ZBOG RADOVA ĆIĆEVAC ČETVRTI DAN BEZ PIJAĆE VODE: Cisterne raspoređene po gradu
Foto: Ž. M.

čeka se analiza

ZBOG RADOVA ĆIĆEVAC ČETVRTI DAN BEZ PIJAĆE VODE: Cisterne raspoređene po gradu

Srbija -

JKP "Vodovod Kruševac” saopštio je danas da se u sklopu radova na izgradnji auto-puta Pojate - Preljina, Moravskog koridora, i dalje intenzivno radi na prevezivanju magistralnog cevovoda Kruševac - Ćićevac. Ovo preduzeće nastaviće da vrši vodosnabdevanje za korisnike opštine Ćićevac putem stacionarnih i pokretnih cisterni i računajući danas, to je četvrti dan.

Raspored stacionarnih cisterni za snabdevanje pijaćom vodom u periodu izvođenja radova biće na sledećim lokacijama: Pojate – centar, kod Doma, Ćićevac - kod Impregnacije, Gornja Lučina – kod Doma, Donja Lučina – kod Kafane „Slavica“, Stalać – kod Železničke stanice, Stalać – kod Mesne zajednice, Grad Stalać – kod Doma i Mrzenica – kod Osnovne škole. Pokretna cisterna sa pijaćom vodom biće locirana u centru Ćićevca na trgu.

Raspored cisterni sa pijaćom vodom je dostupan i preko društvenih mreža i elektronskih medija.

Zavod za javno zdravlje iz Kruševca je saopštio danas da je Ćićevac dobio tehničku vodu, da se rade analize kvaliteta vode, da će prvi rezultati stići u četvrtak pa ukoliko tri uzastopna uzorka budu i mikrobiološki i hemijski ispravna, moči će da se koristi za piće i spremanje hrane do nedelje.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track