02:24

NAJNEOBIČNIJI BAJKERI U SRBIJI: Imaju samo dve želje - da zadrže mlade na selu i pomognu siromašnoj deci

KURIR TELEVIZIJA

NAJNEOBIČNIJI BAJKERI U SRBIJI: Imaju samo dve želje - da zadrže mlade na selu i pomognu siromašnoj deci

Srbija -

Članovi seoskog moto kluba „Ložači“ iz Minićeva spojili su lepo i korisno i baš zbog ideje za koju se zalažu razlikuju se od svih sličnih organizacija koje postoje u Srbiji.

Oni, naime, žele da okupe mlade sa ciljem da ih zadrže na selu. Osim toga, plan im je da urede prostorije u kojima se okupljaju već 11 godina i da obezbede računare, kako bi deca iz najugroženijih porodica mogla da idu u korak sa svetom.

Sandra Ivanović iz Moto kluba „Ložači“ Minićevo za kurir televiziju kaže da je Minićevo lepo mesto i da bi želeli da daju svoj doprinos da ovo mesto i ostane takvo.

moto klub minicevo
foto: Kurir Tv

Minićevo je proslavio nekadašnji prvak Balkana u motokrosu, čuveni Velja dvoglavac, a danas u selu ima naslednika koji dele istu strast prema motorima.

Pavle Ivanović, član moto kluba kaže da je ljubav prema motorima došla spontano od dede i roditelje, a da su mu omiljeni odlasci na moto skupove, kada se istomišljenici okupe kao porodica i žive po svojim pravilima.

A tada se rodi i ljubav, što najbolje zna Maja Momčilović, članica moto kluba koja je svog dečka upoznala baš na jednom od moto skupova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:24

LOVAČKO UDRUŽENJE MINIĆEVO: Okuplja zaljubljenike u prirodu više od jednog veka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track