Najnovije vesti

PRINC I PRINCEZA KARAĐORĐEVIĆ PREDVODILI KOLONU VOZILA: Na konjima išli ispred 50 oltajmera na putu od Beograda do Topole
Foto: RINA

fantastično

PRINC I PRINCEZA KARAĐORĐEVIĆ PREDVODILI KOLONU VOZILA: Na konjima išli ispred 50 oltajmera na putu od Beograda do Topole

Srbija

Topola - Veličanstvena kolona automobila prešla je put od Beograda, preko Mladenovca do Topole, a u njoj uglancani i sređeni oldtajmeri koji su bez obzira na godinu proizvodnje izgledali kao da su tek sad izašli iz fabrike.

Memorijalni reli oldtajmera održan je u čast kraljevića Tomislava. Kolonu vozila u kojoj je bilo oko 50 automobila predvodili su do crkve Svetog Đorđa na Oplencu, princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević na konjima.

1 / 5 Foto: RINA

- Ovo je zaista fenomenalno, retko gde možemo da vidimo ovakve automobile koji su stari i preko pola veka i sa sobom nose duh starih vremena. Nismo znali gde pre da gledamo dok je kolona prolazila - kažu građani Topole koji su uživali razgledajući brojna istorijska vozila.

Memorijalni reli oldtajmera krenuo je iz Beograda gde je upriličena izložba ovih jedinstvenih vozila najpre u prestonici a potom u Mladenovcu i na kraju u Topoli.

Ovaj reli održan je u organizaciji Oldtajmer kluba Beograd i Fondacije Koreni a uz podršku Sportskog auto-moto saveza Srbije, Opštine Topola, Zadužbine kralja Petra I, TO Mladenovac i TO Aranđelovac.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track