DŽEZ FESTIVAL U VALJEVU: Glavne zvezde dve pevačice raskošnih glasova
Foto: Kurir.rs/S.S.

od 25. do 27. novembra

DŽEZ FESTIVAL U VALJEVU: Glavne zvezde dve pevačice raskošnih glasova

Srbija -

VALJEVO - Ovogodišnji Džez fest održava se od 25. do 27. novembra, a glavne zvezde 37. valjevskog festivala po redu biće Kaliopi i Lena Kovačević.

Pored loše epidemiološke situacije i zabrane svih javnih manifestacija u Valjevu, odlučeno je da se ovogodišnji Džez fest održi, što je i objavljeno na zvaničnoj FB stranici Grada Valjeva.

Prema programu, 25. novembra, prve večeri Džez festa u Centru za kulturu nastupaju valjevski bendovi: La band, Blue train, Medical Doctors, Pilot blues band i Mehanički balet, a ulaz je slobodan.

U petak, 26. novembra, sa svojim kvartetom nastupa Vlada Maričić, jedan od najuspešnijih džez pijanista u Srbiji, zatim niška grupa „“EYOT“, kao i Lena Kovačević.

Poslednje večeri valjevskog Džez festa, u subotu, 27. novembra, nastupaju Edin Karamazov i Kaliopi, kao Vasil Hadžimanov Band.

Svi koncerti održavaju se od 20 časova u valjevskom Centru za kulturu, a pokrovitelj festivala je Grad Valjevo. Cena pojedinačne ulaznice za petak i subotu je 300 dinara, a za obe večeri 500 dinara. Zbog epidemioloških mera publika će moći da ispuni samo pola sale.

Inače, zbog epidemiološke situacije prošlogodišnji Džez fest je održan u onlajn format, putem zvaničnog Jutjub kanala.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja