DAJ 2 BUREKA, JA SAM PRIPADNIK DRŽAVNE BEZBEDNOSTI: Bizarna i krađa u Vranju, kradljivac pretio PLASTIČNIM PIŠTOLJEM
Foto: Shutterstock

hit

DAJ 2 BUREKA, JA SAM PRIPADNIK DRŽAVNE BEZBEDNOSTI: Bizarna i krađa u Vranju, kradljivac pretio PLASTIČNIM PIŠTOLJEM

Srbija -

Vlasnik jedne pekare koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo NN lice koje je nosilo pištolj i držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i rekao: "Daj mi dva bureka ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam", potvrdio je ovaj događaj PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Miodrag Stojanović.

Kako je Stojanović ispričao osumnjičeni koji je identifikovan kasnije ostavio je na pult 100 dinara i rekao da će doneti još 140 sutra, pišu "Novosti".

Vlasnik pekare ispričao je da se ceo slučaj nije završio na dva bureka jer se isti čovek pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od njega da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće.

burek, pita
foto: Profimedia

On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Kako se kasnije ispostavilo lažni bezbednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio je pod dejstvom alkohola.

Negde oko 4 sata saobraćajna policija je aklotestirala čoveka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tuđilaštvo u Vranju, a osumnjičen je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track