POZIV KRALJEVČANIMA: Učestvujte u Javnoj raspravi o budžetu za 2022. godinu
Foto: Shutterstock

Gradsko veće grada Kraljeva

POZIV KRALJEVČANIMA: Učestvujte u Javnoj raspravi o budžetu za 2022. godinu

Srbija -

KRALJEVO - Gradsko veće grada Kraljeva, na sednici održanoj 9. decembra, uputilo je Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu grada Kraljeva za 2022. godinu i pozvalo građane, udruženja, stručnu i ostalu javnost na učešće u javnoj raspravi, koja će se sprovesti u periodu od 9. do 16. decembra tekuće godine.

Kako je u četvrtak saopšteno iz kraljevačke Gradske uprave, učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za privredu i finansije Gradske uprave grada Kraljeva u pisanoj formi ili na elektronsku adresu: privreda_i_finansije@kraljevo.org, na posebnom obrascu, najkasnije do 16. decembra do 7 časova.

Kraljevo
foto: Shutterstock

- Istog dana u Svečanoj sali Gradske uprave grada Kraljeva, Trg Jovana Sarića broj 1, sa početkom u 7 časova, održaće se Javna sednica, uz primenu uslova, ograničenja i mera predviđenih Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti „Covid-19“ i Naredbom o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru, kaže se u ovom saopštenju.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track