NOVINAR GVOZDEN NIKOLIĆ NAPADNUT U CENTRU ČAČKA: Nepoznat mu prišao pa nasrnuo prvo verbalno a onda i fizički, pozvana i policija
Foto: RTS Printscreen

istraga u toku

NOVINAR GVOZDEN NIKOLIĆ NAPADNUT U CENTRU ČAČKA: Nepoznat mu prišao pa nasrnuo prvo verbalno a onda i fizički, pozvana i policija

Srbija -

ČAČAK - Zasad nepoznata osoba, jutros je u centru Čačka prvo verbalno pa zatim i fizički nasrnula na novinara Gvozdena Nikolića.

Nepoznato lice prišlo je Nikoliću dok je stajao kod automobila pokušavajući fizički da se obračuna sa njim, stoji u zapisniku Policijske uprave u Čačku, gde je prijavljen slučaj. Nadležni će sprovesti istragu o ovom napadu, a o slučaju je već upoznat tužilac.

Inače, Nikolić je pre nekoliko dana u lokalnim medijima izjavio da se protiv njega vodi organizovan progon a da je sve ovo posledica višegodišnjeg maltretiranja i pritisaka protiv ovog novinara i kuće koju vodi.

Nikolić smatra da su napadi podstaknuti od strane odgovornih iz drugih medija i jedne fejsbuk stranice.

„O meni je do sada objavljeno 70 negativnih tekstova i više od 2.000 istovrsnih komentara, dok je administrator Fejsbuk stranice lično pozivao na progon mene i moje porodice, o čemu postoji video zapis” kazao je Nikolić.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track