DA LI JE OVO NAJLEPŠI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE U SRBIJI? Muškarcima ništa nije jasno, žene jednoglasne: IJAO, KAKO JE LEP (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/Tik Tok

žene oduševljene

DA LI JE OVO NAJLEPŠI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE U SRBIJI? Muškarcima ništa nije jasno, žene jednoglasne: IJAO, KAKO JE LEP (VIDEO)

Srbija -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak mladića koji radi u gradskoj čistoći, a koji je izgledom i pojavom opčinio pripadnice lepšeg pola

Naime, na Tik Toku i Tviteru se pojavio snimak momka iz gradske čistoće koji se vozi na kamionu, takozvanom đubretarcu, sa još jednim kolegom. Veliki broj ljudi deli ovaj video, a komentari se samo nižu kako pripadnica lepšeg pola, tako i muškaraca.

- Znači, nemoj posle nema dobrih frajera!

- Baš je sladak ovaj đubretar.

- Ljudi, ovo je car!

Međutim, kako se javljaju žene koje su oduševljene ovim mladićem, tako se javljaju i muškarci kojima nešto tu nije najjasnije.

- Zašto je "bogotac", ne kapiram?

- Ja sam par puta odgledao klip i ne provaljujem šta je čovek uradio.

Samo su neki od komentara muškaraca, ali uprkos toj negativnosti, devojke su nastavile da se oduševljavaju njegovim izgledom.

Ovaj snimak, koji je pun pozitivne energije, mnoge ljude je podsetio i na zaboravljene želje iz detinjstva, a koji se nisu libili da to podele sa ostalima. Tako je jedan od komentara glasio:

- Kada sam bio mali 4-5 godina, san mi je bio da se ovako vozim na tom kamionu. Verujem da je fizički naporan i prljav posao, ali sam siguran da im je i posle dosta vremena uvek cool kada se ovako voze.

Za sada nije poznato ko je zgodni momak sa snimka i ulice kog grada održava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track