DEČAK SE IGRAO SA BRATOM U DVORIŠTU A ODNA NESTAO: Dvogodišnjak se izgubio u selu kod Bora, iz šume ga spasao ga policajac (FOTO)
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

DEČAK SE IGRAO SA BRATOM U DVORIŠTU A ODNA NESTAO: Dvogodišnjak se izgubio u selu kod Bora, iz šume ga spasao ga policajac (FOTO)

Srbija -

Dvogodišnji dečak koji je juče nestalo u selu Donja Bela Reka, posle višečasovne potrage, pronašao je policijski službenik Petrović Uroš iz Policijske ispostave u Boru.

Nekoliko sati mestani borskog sela Donja Bela Reka, policija, Gorska sluzba i naravno roditelji nisu znali da li je nestali dvogodišnji dečak uopšte - živ!

Svi su bili preplašeni jer je mališanu, koji je nestao, moglo svašta da se dogodi u selu i okolini sela...Da ga udari automobil, da padne i razbije glavu, bude u nesvesti, da upadne u jarak, bunar...

Sve je pocelo kada su roditelji primetili da njihov dvogodisnji sin nije bio u dvoristu porodicne kuce, gde se igrao sa svojim malo starijim bratom. Brat je bio usao u kucu, a nakon nepunih pet minuta od dvogodisnjeg malisana ni traga, ni glasa. Roditelji su ga trazili svuda po dvoristu, a zatim i oko kuce.

Preplašeni roditelji odmah su pozvali policiju, a u potragu su se hitno ukljucili i pripadnici Gorske sluzbe, kao i mestani.

Na desetine meštana i ljudi u uniformama krenuli su da ga traže po selu, njivama, uvalama, bunarima... Sve je trajalo nekoliko sati, a onda je borski policajac Uros Petrovic, koj je zaposljen pre nekoliko meseci usao u obliznju sumu, tamo je uspeo da pronadje preplasenog dvogodisnjaka kome je pritrcao, uzeo ga u narucje i odneo roditeljima.

Preplašeni dečak je pronadjen bez ikakvih povreda, ali je iz predostroznosti upucen na odeljenje pedijatrije borske bolnice da bi se obavio pregled.

(Kurir.rs/S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track