00:53

SPREMA SE DA PREBIJE DRAGA: Ovako trenira Roki iz Mitrovice

neverica

NOVI HIT SNIMAK ROKIJA KOJI JE VEŽBAMA NA PLAŽI ZAPALIO SRBIJU! Ovako diže tegove u gaćama VREDNO TRENIRA DA PREBIJE DRAGA (VIDEO)

Srbija -

Rasim Biberović Roki iz Sremske Mitrovice preko noći je postao medijska zvezda nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak neobičnog treninga borilačkih veština na lokalnoj plaži!

Omaleni meštanin obližnjeg naselja Jalija nesvakidašnjim pokretima u plićaku ostavio je korisnike društvenih mreža u čudu, a sada se pojavio novi snimak Rokijevog treninga u teretani na otvorenom.

- Mitrovački Roki trenira. Sprema se da prebije Ivana Draga! Je li tako brate? Leđa kao livada. Jači od Brusa Lija. Živ bio brate - priča muškarac koji snima Rokija koji vežba sa tegom.

Rasim Roki Biberović svaki dan dolazi na gradsku plažu Brioni, ne samo radi kupanja već i treninga u obližnjoj teretani na otvorenom.

Snimak na kojem izvodi vežbe na obali reke, juče je obišao ne samo Srbiju, već i prostor cele bivše Jugoslavije. Međutim, nisu to bilo kakve vežbe, već je reč i o izvesnim pokretima borilačkih veština, a upućeni tvrde i da on tako zavodi žene na plaži.

- Amerikanci su snimili osam filmova o Rokiju, a u Srbiji postoji samo jedan. To sam ja. Rasim Biberović iz Sremske Mitrovice - ostala je zabeležena izjava momčine kojeg zainteresovane dame sem na plaži mogu videti i u obližnjim sportskim kladionicama u kojima provodi svoje slobodno vreme.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track