SNAŽNO NEVREME ZAHVATILO SEVER SRBIJE: Grad opustošio Vrbas i okolinu, pala velika količina vode, vozači na mukama (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

rhmz

SNAŽNO NEVREME ZAHVATILO SEVER SRBIJE: Grad opustošio Vrbas i okolinu, pala velika količina vode, vozači na mukama (VIDEO)

Srbija -

Snažno nevreme praćeno gradom zahvatilo je danas popodne delove Vojvodine.

Pljusak sa gradom zahvatio je Vrbas gde je za kratko vreme pala velika količina kiše. Snažan pljusak zahvatio je i Zmajevo.

Meteorolozi su najavili da se do kraja dana mestimično očekuju kratkotrajna kiša ili pljusak.

- U narednih sat vremena u severnim, zapadnim i jugozapadnim predelima, kao i ponegde u Pomoravlјu, promenlјivo, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim plјuskovima - piše na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Do kraja sedmice jutra hladna, naročito u subotu, kad će ponegde i u nižim predelima biti uslova za slab prizemni mraz. Na visokim planinama očekuje se mraz na dva metra visine.

Za vikend osetniji porast dnevnih temperatura, a počeće da duva i južni i jugoistočni vetar. U subotu u svim krajevima pretežno sunčano. U nedelјu postepeno naoblačenje koje će početkom naredne sedmice mestimično usloviti kišu i plјuskove sa grmlјavinom, naročito na severu, zapadu i jugozapadu Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track