POMOZIMO ALEKSANDRI! Imala je česte glavobolje, a onda je otkriven ZLOĆUDNI KARCINOM, lečenje mora da nastavi u inostranstvu
Foto: Printscreen

Lečenje

POMOZIMO ALEKSANDRI! Imala je česte glavobolje, a onda je otkriven ZLOĆUDNI KARCINOM, lečenje mora da nastavi u inostranstvu

Srbija -

Humanitarna fondacija "BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić" prikuplja novčana sredstva za Aleksandru Dinić (27)

U maju ove godine Aleksandri je na magnetnoj rezonanci otkrivena velika promena na mozgu nakon čega je hitno hospitalizovana. Lekaru se obratila zbog sve učestalijih i intenzivnijih glavobolja. Aleksandri je u junu na neurohirurškoj klinici u Beogradu uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu - Glioblastomu WHO gradus 4.

Aleksandra Dinić
foto: Printscreen

Kako su sve opcije za lečenje u Srbiji iscrpljene neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu na jednoj klinici gde će se nakon sprovedenih analiza odrediti ciljana terapija za Aleksandru, a nakon toga i izraditi vakcine od njenog tumorskog tkiva.

Kako je u ovoj borbi vreme od ključnog značaja, porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Aleksandri da pobedi ovu opaku bolest!

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Svi oni koji mogu i žele da pomognu Aleksandri to mogu učiniti preko Fondacije "Budi human", slanjem SMS poruke 1360 na broj 3030, cena poruke je 200 dinara ili uplatama:

Aleksandra Dinić
foto: Printscreen

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001468223-53

Uplatom na devizni račun:

160-6000001468323-44

IBAN:

RS35160600000146832344

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track