VALJEVO POKAZALO VISOK NIVO SPREMNOSTI: Pokazna vežba Kancelarije za mlade u gradu na Kolubari
Foto: Privatna Arhiva

VALJEVO POKAZALO VISOK NIVO SPREMNOSTI: Pokazna vežba Kancelarije za mlade u gradu na Kolubari

Srbija -

Održana je pokazna vežba koju je organizovala Kancelarija za mlade iz Valjeva u saradnji sa PU Valjevo, VSJ Valjevo, SHMP Valjevo, tužilaštvom, Crvenim krstom i profesorima i đacima Medicinske škole "Dr Miša Pantić". Vežba je imala za cilj edukaciju mladih i građanstva grada na Kolubari, kao i promociju zajedničkog rada ovih institucija na terenu.

Prikazane su simulacije tri realne situacije koje se najčešće i dešavaju na terenu.

Ove ekipe imaju zajedničku saradnju i rade kao jedno.

Valjevo
foto: Privatna Arhiva

Veliki broj medija je propratio ovu aktivnost, koju je naratorski vodila – Zorana Belušević uz punu podršku Svetlane Sajić, koordinatorke Kancelarije za mlade u Valjevu.

"Veliko hvala svim učesnicima, predstavnicima institucija, volonterima, koordinatorki KZM, profesorima i đacima koji su napravili realne povrede na glumcima da slika ima što realističniji utisak, kao i svima koji su došli da isprate i podrže ovu pokaznu vežbu. Sa ponosom ističem da je omladina Valjeva naša sadašnjost i naša budućnost. Želimo da im izađemo u susret u svim idejama i vizijama, jer će se oni formirati u neke buduće ambasadore ovog grada i biti poštovani i priznati u svojim profesionalnim ostvarenjima", rekla je Ivana Petarić, viši tehničar i inicijator da Valjevo dobije Kancelariju za mlade i neko ko je prepoznatljiv u svojoj punoj podršci mladima kao odbornik u Skupštini grada Valjeva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja