RUSKINJA KOJA JE REKLA DA SRBI NISU BRAĆA IZNAJMILA KUĆU ZA 100€! Skućila se van Beograda, SVE POKAZALA, imala i komentar! (VIDEO)
Foto: YouTube/Sailor Nom

jeftino

RUSKINJA KOJA JE REKLA DA SRBI NISU BRAĆA IZNAJMILA KUĆU ZA 100€! Skućila se van Beograda, SVE POKAZALA, imala i komentar! (VIDEO)

Srbija -

Bračni par iz Rusije, Vladislav i Ksenija, utočište su našli u Srbiji, a ona je na društvenim mrežama u Srbiji "postala poznata" kada je podigla veliku buru, najviše zbog izjave da nas Rusi ne smatraju braćom.

Ona na svom Jutjub kanalu deli utiske o životu u Srbiji, a jednom je ispričala kako su stan u Beogradu tražili tri meseca, te su na kraju iznajmili kuću na sat vremena od Beograda.

Sada je objavila i video u kom je pokazala kako izgleda kuća, a otkrila je i da stanarinu plaćaju samo 100 evra mesečno.

"Svesna sam da ima još mnogo toga da se uradi u ovoj kući, ali mislim da smo jako srećni što smo je našli za 100 evra, plus naravno struja, gas", rekla je Ksenija.

"Sad je već nemoguće da iznajmite bilo šta u Beogradu za 300 evra. Mi naravno ne živimo u Beogradu, živimo u malom mestu na sat vremena od Beograda", objasnila je Ksenija.

U hodniku je čiviluk, nalik na ormar, tu je i obuća, a rekla je da joj smeta što je izolacija lošija. Došla je do jedne sobe koju nije želela da pokaže, a potom ušla u kupatilo.

"Jednostavno, staro kupatilo. Imamo sve što nam treba. Tuš kabinu, wc šolju, mašinu za veš", rekla je ona.

Kako je mašina iz Nemačke, rekla je da joj nije jasno baš čemu služe svi programi koje ima i zamolila za pomoć oko prevoda. Pritom je napomenula i da je učila nemački ali da ne razume.

Nakon kupatila, uputila se ka kuhinji sa trpezarijom. Rekla je da su kupili ugaonu garnituru koja je bila jako skupa (oko 80.000 dinara), ali su je platili oko 35.000 jer ima oštećenje.

Potom je otišla do spavaće sobe u kojoj je njen muž spavao. U videu je pokazala i sobu za dete i kako su sređivali kuću i otkrila da nemaju televizor.

Njeni pratioci su u komentarima bili oduševljeni izgledom kuće ali i cenom koju plaća, te je većina poručila da je "baš jeftino prošla."

"Hvala ti što si nam pokazala, uvek je zanimljivo videti kako drugi žive", "To je baš jeftino, skoro besplatno", neki su od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track