DRAMA NA KROVU KUĆE U LESKOVCU: Tinejdžer se popeo bežeći od policije pa zapretio da će da skoči, pregovaračima šalje poljupce?!
Foto: Rešetka printscreen

Na licu mesta su vatrogasci i hitna pomoć

DRAMA NA KROVU KUĆE U LESKOVCU: Tinejdžer se popeo bežeći od policije pa zapretio da će da skoči, pregovaračima šalje poljupce?!

Srbija -

LESKOVAC - Tinejdžer (18) danas se popeo na krov kuće bežeći od policije i zapretio da će da skoči dok ga policijski pregovarači ubeđuju da to ne čini.

Naime, osamnaestogodišnji mladić se bežeći od policije popeo na krov jedne kuće u Ulici Zejnela Ajdinija u Leskovcu i preti da će da skoči. U policiji je potvrđeno Rešetki da su pregovarači na terenu i da pokušavaju da odvrate mladića od skoka.

1 / 3 Foto: Rešetka printscreen

Na licu mesta su i vatrogasci i ekipa Hitne pomoći, a ulaz u ovu ulicu kao i okolne je blokiran od 14 časova. Policajci ne dozvoljavaju novinarima da se približe mestu događaja.

Kako se nezvanično saznaje, tinejdžer je odranije poznat policiji, i bio je smešten u jednu od hraniteljskih porodica.

Mladić je skakao s krova na krov, bacao crepove i navodno slao poljupce policiji?!

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/D.M./Rešetka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja