MINISTARSTVO ODBRANE otvorilo nalog na TIK TOKU: Za četiri dana dostigli cilj, ovo je najgledaniji snimak
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

MINISTARSTVO ODBRANE otvorilo nalog na TIK TOKU: Za četiri dana dostigli cilj, ovo je najgledaniji snimak

Vesti -

Nalog postoji od 16. januara

Vojsku od sada možemo pratiti i na TikToku, budući da su se Ministarstva odbrane i Vojska Srbije odlučili na veoma moćan korak, te da prateći i osluškujući zahteve mladih, kao jedna od prvih državnih institucija u Srbiji, a i u regionu, otvaraju profil na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Za samo četiri dana, uspeli su da dostignu ogromnu posećenost i gledanost, posebno među mladima.

Od ponedeljka 16. januara samo tri video objave privukle su veliki broj pregleda, pohvala i komentara među pratiocima, a evidentna je i neizmerno velika podrška koju su mladi pružili ovom hrabrom poduhvatu.

Najveću gledanost ima snimak koji prikazuje jutarnje vežbanje kadeta i kadetkinja Vojne akademije, čime su pokazali kakvu snagu i budućnost imaju budući mladi oficiri Vojske Srbije.

Na zvaničnom TikTok nalogu @odbranaivojska trenutno možemo videti i kako izgleda veoma zahtevna obuka pripadnika specijalnih jedinica, a tu je i poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka gde vidimo kako se jednom preslatkom dečkiću ostvaruju snovi da postane vojnik Vojske Srbije.

Odavno je poznato da naš narod ima najviše poverenja u Vojsku Srbije kao instituciju, ali sada znamo da mlada populacija i te kako voli da prati njen svakodnevni život i rad!

Ministarstvo odbrane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track