OVAKO ŽIVI IZGUSTIRANI LABRADOR KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU: Gazda ga na rastanku nije ni pogledao a sad ima novo ime i obožavaju ga!
Foto: Facebook Printscreen/Ventura udomi

uživa kao car

OVAKO ŽIVI IZGUSTIRANI LABRADOR KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU: Gazda ga na rastanku nije ni pogledao a sad ima novo ime i obožavaju ga!

Srbija -

Nije retkost u Srbiji da kumovi, rodbina pa čak i roditelji deci za praznike kupe i poklone kuce, mace, pačiće, guščiće, zečeve... pa kad ti mališani porastu i počnu da prave rusvaj po kući, a deca postanu potpuno nezainteresovana, nesrećne životinje, ni krive, ni dužne, završe na ulici jer su postale dosadne i nema ko da ih izvede.

Mnogi ih udome kod rođaka na selu ili po komšiluku, ali većina ih neretko završi izbačena iz automobila na drugom kraju grada kako se ni pod razno ne bi vratili kući, jedinom mestu koje poznaju kao svoj dom.

Srbiju je nedavno na noge digao oglas koji su mnogi okarakterisali kao bezdušan kojim se labrador nudi na prodaju, 150 evra fiksno, jer su ga "deca izgustirala", plus "kućica gratis"?!

Na mrežama su se objave i komentari širili kao požar, a ljubitelji životinja ostali su u neverici nad ovakvom psećom sudbinom, kao da je to neka odbačena igračka na baterije a ne živa duša. U prethodnom domu, labrador je životario u blatnjavom ćošku dvorišta vezan debelim lancem.

Međutim, sudbina je za izgustiranog labradora imala drugi plan, još bolji!

Sada ima novo ime, novu adresu i dom u kojem mu ljubavi ne nedostaje i može se slobodno reći da živi i uživa kao mali car!

Kako se saznaje, članovi njegove nove porodice obožavaju labradore a prethodni ljubimac te rase ukraden im je iz dvorišta.

Čoko je sad na probi, ali ako kliknu ostaće tu zauvek.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja