NOVA ŽRTVA LAŽNE NEVESTE: Neženja iz Požege (52) poverovao da je u TV emisiji našao ženu svog života, a ona ga SLEPOG POKRALA
Foto: Profimedia

neverica

NOVA ŽRTVA LAŽNE NEVESTE: Neženja iz Požege (52) poverovao da je u TV emisiji našao ženu svog života, a ona ga SLEPOG POKRALA

Srbija -

Još jedan slučaj da je nesuđenog mladoženju pokrala žena kojoj je verovao da želi brak sa njim odigrao se u užičkom kraju, a takođe je za uvertiru imao poznatu TV emisiju u kojoj neženje traže životne saputnice.

Posle meštanina jednog sela kod Kosjerića, koga je letos opelješila žena za kojom se još traga, po istoj matrici žrtva prevare i lopovluka postao je i muškarac iz okoline Požege, koji je inače slepa osoba.

Požežanin (52), koji je pre tri godine ostao bez vida, avgusta prošle godine pojavio se u jednoj TV emisiji nadajući se da će putem nje pronaći ženu za brak. Nije prošlo dugo, javila mu je se Č. S. (58), rođena u Obrenovcu, koja se zatim preselila kod njega.

Tri meseca njih dvoje živeli su zajedno. Čak su letos i putovali na godišnji odmor u Vrnjačku Banju. Mladoženja nije naslućivao zle namere svoje izabranice iako je s vremena na vreme primećivao da mu iz novčanika nestaje novac.

UZELA MU PARE I AUTO, ALI I PEGLU, NAOČARE...

A onda je 11. novembra 2022. naprasno nestala, a sa njom i njegovih 20.000 dinara i "reno" koji je ranije kupio.

Automobil je pronađen narednog dana u centru Požege, međutim, ne i novac i ključ vozila. Ispostavilo se da mu je lažna mlada ukrala i peglu, naočare, putni kofer...

POLICIJA TRAGA ZA LAŽNOM NEVESTOM

Č.S. je i dan danas u bekstvu, a policija u Požegi raspisala je za njom potragu. Na teret joj se stavljaju krivična dela krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

U isto vreme policija iz komšijskog Kosjerića traga za Itom Terzić (63), rođenoj u okolini Sombora, sa poslednjom prijavljenom adresom u beogradskoj opštini Rakovica. Ita je takođe iskoristila TV emisiju da pokrade čoveka koji je hteo da joj da srce, s tim što mu se predstavila lažno.

SLUČAJ NESUĐENOG MLADOŽENJE IZ KOSJERIĆA

Među nekoliko pripadnica lepšeg pola koje su ga letos videle na malom ekranu i koje su sa njim htele brak, neženjeni Kosjerac je izabrao damu koja mu se predstavila kao S.P. iz Knjaževca. Iako mu njen izgled nije ličio na ženu sa fotografije u dokumentu, naseo je na njenu priču da je to zapravo ona, ali se vremenom promenila.

Od 23. jula prošle godine, kad su otpočeli zajednički život u njegovoj kući, pa u narednih desetak dana, Kosjerac je bio ubeđen da je našao ženu svog života. Vredno je radila sve kućne poslove, a potrepštine kupovala od svog novca.

Dugo sanjani život mladoženji se ubrzo srušio kao kula od karata. Njih dvoje su 4. avgusta otišli u užičku bolnicu na lekarski pregled gde je u jednom trenutku mlada nestala.

Svi pokušaji Kosjerca da pronađe izabranicu bili su uzaludni. Tražio ju je po bolničkom krugu - nije je našao. Zvao ju je telefonom - nije mu se javila. Gajio je nadu da će verenica dočekati kući.

A tamo kad je stigao nije bilo ni nje, ali ni 20.000 dinara i njegovog zlatnog nakita koji joj je pokazao kada se uselila. Kasnije je utvrđeno i gde je ona bila posle "nestanka" u bolničkom krugu - na bankomatu odakle mu je koristeći njegovu karticu sa bankarskom računa uzela 30.000 dinara.

ZLOUPOTREBILA TUĐ IDENTITET

Po prijavi slučaja policija je ubrzo zakucala na vrata S.P. iz Knjaževca. Pokazalo se da ova žena nije bila ta koja je namagarčila Kosjerca već da je neko zloupotrebio njenu ličnu kartu koju je prethodno izgubila u Vrnjačkoj Banji.

Nije prošlo dugo, a policija je utvrdila da se njenog dokumenta nekako dokopala Ita Terzić koju je neženja iz Kosjerića izabrao za životnu saputnicu i grdno se prevario.

Za njom se i dalje traga zbog sumnje na krivična dela teška krađa na osobito drzak način i zloupotreba platnih kartica.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track