SRBI POLUDELI ZA DEVOJKAMA U TRAKTORU OD 200.000 EVRA: Dok neki voze besna kola one NAMONTIRANE ZAPALILE MREŽE u ovoj mašini VIDEO
Foto: Printscreen TikTok

hit na mrežama

SRBI POLUDELI ZA DEVOJKAMA U TRAKTORU OD 200.000 EVRA: Dok neki voze besna kola one NAMONTIRANE ZAPALILE MREŽE u ovoj mašini VIDEO

Srbija -

Na društvenim mrežama širi se video snimak dve devojke sa Balkana u skupocenom traktoru, zbog kojeg su one postale apsolutni hit na platformama.

Naime, ove devojke su se namontirale za izlazak, pa su obučene u atraktivnu odeću sele u skupoceni traktor i provozale se.

Snimak je objavljen na TikTok profilu "Bahata omladina", a na njemu se može videti mlađi traktorista, koji upravlja ovim skupocenim poljoprivrednim vozilom, za koje je procenjena vrednost od neverovatnih 200.000 evra.

Mladi traktorista na snimku kabinu deli sa dve atraktivne devojke, koje mu prave društvo u zanosnim krpicama.

Ova objava velikom brzinom izazvala je komentare u kojima korisnici pišu o vrednosti ovog traktora. Kako navode, ovo poljoprivredno vozilo je znatno skuplje od automobila, koji su bili na parkingu s leve strane traktora.

"Mnogo skuplji od Poršea sa leve strane", "Traktor 200.000 evra", nizali su se komentari.

Trenutno nije poznato da li je reč o poljoprivrednom traktoru marke Džon Dir ili je u pitanju model iz proizvodnog pogona Lamborginija.

Kurir.rs/N.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track