BOBAN ĐUROVIĆ PO TREĆI PUT NA ČELU SNS U VRNjAČKOJ BANjI
Foto: Promo

BOBAN ĐUROVIĆ PO TREĆI PUT NA ČELU SNS U VRNjAČKOJ BANjI

Srbija -

Dana 14.maja 2023. godine u svečanoj sali hotela “Cepter”, održana je Izborna skupština Srpske napredne stranke Vrnjačka Banja, kojoj su prethodili izbori za predsednike mesnih odbora i delegate za Izbornu skupštinu.

Delegati Izborne skupštine Srpske napredne stranke Vrnjačka Banja su u svojoj odluci bili jednoglasni i po treći put izabrali člana Izvršnog odbora SNS Bobana Đurovića, za predsednnika OO SNS Vrnjačka Banja.

Boban Đurović
foto: Promo

Novoizabrani predsednik Boban Đurović, zahvalio se svim prisutnima na podršci i ukazanom poverenju. Sastanku je prisustvovao i član Predsedništva i koordinator Izvršnog odbora za Raški okrug - Krsto Janjušević.

“Srpska napredna stranka kao najveća politička stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem, doprinela je boljoj, modernijoj i poštovanja vrednoj Srbiji. Vrnjačka Banja je primer takve politike, gde ću dalje nastaviti da sledim, kao predsednik OO SNS Vrnjačka Banja po treći put, postulate koje smo usvojili i koji su našoj Srbiji a i našoj Vrnjačkoj Banji ostavili rezultate.”, poručio je predsednik OO SNS Vrnjačka Banja, Boban Đurović.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track