U NOVOM SADU DVA MOSTA BLOKIRANA U ISTO VREME? Brod sa Ukrajincima udario u stub mosta "Duga", nikome nije jasno kako (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/192.rs

kurir tv

U NOVOM SADU DVA MOSTA BLOKIRANA U ISTO VREME? Brod sa Ukrajincima udario u stub mosta "Duga", nikome nije jasno kako (VIDEO)

Srbija -

U Novom Sadu juče se odvijala prava drama kada je slovački teretni brod sa ukrajinskom posadom udario u most "Duga", nakon čega je policija iz bezbednosnih razloga zavorila taj most.

Na licu mesta bila je novinarka Kurira Stanislava Keneški.

- Nešto pre 17 časova brod "Xenia" je udario u jedan od stubova mosta koji vodi do Petrovaradina. Još se ne zna zašto je skrenuo sa kursa, obavešteno je Tužilaštvo i Lučka kapetanija. Brod je usidren usled procedura koje moraju da se obave.

Saobraćaj na Varadinskom mostu bio je obustavljen iz preventivnih razloga, ali je nakon provere bezbednosti ponovo uspostavljen.

00:56

U NOVOM SADU DVA MOSTA BLOKIRANA U ISTO VREME? Brod sa Ukrajincima usidren do procedure: Udario u stub Duge NIKO NE ZNA KAKO!

- Zanimljivo je da je u isto vreme i na Mostu slobode došlo do saobraćajne nesreće. Juče su od tri novosadska mosta, koja vode na sremsku stranu, dva bila blokirana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00

Kineski vazdušni brod za posmatranje atmosfere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track