ONE SU DANAS NAJSREĆNIJE U SRBIJI! Ogroman uspeh kampanje "Osnažena žena - jača porodica" u Blacu , dame pokreću nove biznise!
Interesovanje za kampanju je veliko, Foto: 321 Srbija

Sledeća na redu Mionica 26. septembra

ONE SU DANAS NAJSREĆNIJE U SRBIJI! Ogroman uspeh kampanje "Osnažena žena - jača porodica" u Blacu , dame pokreću nove biznise!

Srbija -

Ne smiruju se strasti u Blacu ni dan nakon što je u okviru kampanje "Osnažena žena - jača porodica" održana veoma posećena radionica u toj opštini.

Više desetina prezadovoljnih žena ne kriju oduševljenje kampanjom, naročito grupnom psihoterapijom koja im je pomogla da izbace iz sebe sve svoje zebnje, strahove i sve što im leži na duši.

Kampanja je pun pogodak
Kampanja je pun pogodakfoto: 321 Srbija

- Ja mogu samo da im čestitam, jer retko se dešava u našoj praksi da su žene baš toliko spremne da se otvore prema terapautima i da izbace iz sebe sve ono što ih muči, kao što su to učinile žene u Blacu. To su heroine u pravom smislu te reči - kaže psihoterapeut Sanja Đug.

Kampanja "Osnažena žena - jača porodica" pokrenuta je proletos od strane Udruženja "321 Srbija", nosioca istoimenog projekta od nacionalnog značaja, Fondacije "Humana srca" i Privredne komore Srbije, a sve sa ciljem da se ženama na teritoriji cele zemlje pruži psiho-socijalna pomoć.

Mnogo toga može da se nauči
Mnogo toga može da se naučifoto: 321 Srbija

- Žene u Čačku, Vrnjačkoj Banji i Blacu do sada su bile u prilici da budu deo ove sjajne priče, a karavan će se nastaviti duž cele Srbije, jer zaista ima jako puno žena čije pozive dobijamo svakodnevno i koje nas očekuju - kaže izvršna direktorka Fondacije Humana Srca Nikolina Đujić.

Dame će tokom kampanje pored seansi sa vrsnim psihoterapeutima, biti u prilici da čuju i kako da sprovedu svoje biznis ideje i unaprede već postojeće uz sve podsticaje koje im država nudi. Takođe, radionice koje se održavaju tokom kampanje mesto su susreta i udruživanja preduzetnica i onih žena koje to žele da budu u budućnosti.

One daje podršku ženama širom srbije
One daje podršku ženama širom srbijefoto: 321 Srbija

Kampanja "Osnažena žena - jača porodica" nastaviće se u opštini Mionica 26. septembra, a sledi Kosjerić, pa brojne druge opštine širom Srbije.

- Ovo je nešto zaista veličanstveno, pre svega potrebno i lekovito za sve naše žene. Dobili smo brojne pohvale od strane dama sa cele optšine Blace, i iste još uvek stižu - kaže pomoćnica predsednika opštine Blace Suzana Veljović.

Sa radionice u Blacu
Sa radionice u Blacufoto: 321 Srbija

Prisutne dama u Kulturnom centru Blace bile su u prilici i da direktno od mr Slobodanke Džinović-Kojić iz sektora preduzetništva Privredne Komore Srbije čuju koji podsticaji države su im na raspolganju, kako i gde da apliciraju za sredstva, pokrenu nove biznise i unaprede već postojeće.

Inače opština Blace sa Ivanom Burgićem na čelu, jedna je od vodećih opština u Srbiji kada je pomoć ženskom preduzetništvu u pitanju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track