BIZARAN ZLOČIN U VRANJU Maloletnik ukrao kamion, a onda i drva - Zaustavila ga policija i STAVILA MU LISICE
Foto: Shutterstock

BIZARAN ZLOČIN U VRANJU Maloletnik ukrao kamion, a onda i drva - Zaustavila ga policija i STAVILA MU LISICE

Srbija -

Maloletnik (16) iz dvorišta Vranjanca koji nije bio kod kuće otuđio je njegov kamion marke ''FAP'' u koji je utovario pet metara ogrevnog drveta iz kuće drugog oštećenog Vranjanca, a zatim se uputio ka selu Novi Glog, opština Trgovište, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Policijski službenici su maloletno lice, po prijavi, zaustavili i protiv istog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i krivičnog dela krađa .

"Dežurni javni tužilac VJT u Vranju, dana 30.10.2023. godine obavešten je o navedenom događaju, da je maloletno lice V. Lj. (rođen 2007.) iz dvorišta oštećenog G.M. iz Vranja, dok se isti nije nalazio kod kuće, otuđio njegov kamion marke ''FAP'' u koji je utovario pet metara ogrevnog drveta iz kuće drugog oštećenog S.J, a zatim se uputio ka selu Novi Glog, opština Trgovište.

Policijski službenici su maloletno lice, po prijavi, zaustavili i protiv istog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela Neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila iz čl. 213. KZ i krivičnog dela Krađa iz čl. 203. KZ", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja