OVU KUĆU U SRBIJI ČOVEK IZDAJE, DINARA NE TRAŽI, EVO ZAŠTO! Ima samo 1 želju, zato kiriju i ne naplaćuje! Evo u kom je gradu FOTO
Foto: Facebook Printscreen/Seoske kuće na poklon

pršte komentari a objavu postavio pre sat vremena

OVU KUĆU U SRBIJI ČOVEK IZDAJE, DINARA NE TRAŽI, EVO ZAŠTO! Ima samo 1 želju, zato kiriju i ne naplaćuje! Evo u kom je gradu FOTO

Srbija -

Retko je koja objava na Fejsbuku u poslednjih nekoliko dana izazvala ovakvo interesovanje i ovolike komentare kao reči jednog Dalibora koji je "postovao" pre nepun sat a već razbuktao žestoku raspravu!

On je na FB, u jednoj od grupa u kojima na prodaju i bez posrednika vlasnici nude najčešće svoje kuće na selu i varošicama širom Srbije, napisao ovako:

"Pa, ovako, ni sam ne znam kako mi se pojavila ova grupa u ponuđenim stranicama, ali nema veze. Elem, kuća koju ću vam sad pokazati se nalazi u Knjaževcu (istočna Srbija).

Vlasnica kuće je od pre nekoliko dana smeštena u dom, a ima sina koji ne živi tu. Inače, ni ona nije živela u toj kući, pošto se u istom dvorištu nalazi mnogo veća kuća te porodice. Dakle, u toj kući niko nije živeo sigurno desetak godina, ali i dalje izgleda super.

Znači, nema laži, nema prevare. Ova kuće formalno nije na poklon, ali PRAKTIČNO JESTE. Što znači, da vlasnik (sin pomenute gospođe) moj komšija inače, želi da je iznajmljuje besplatno. Dakle, onaj koji bude hteo da dođe ovde da živi, ima obavezu da plaća samo svoje troškove, a ne i kiriju. Razlog je taj što želi da domaćinstvo ne ostane prazno.

I da, taj neko ko bi došao tu, preporučljivo je da voli životinje, jer ima još jednu malu obavezu: da čuva psa i dve mace. Pokazaću vam slike, sem nekih sitnih popravki u kući, ne treba ništa značajno da se menja. Onaj koji koji stvarno želi, neka mi se javi u inboks, a ja ću mu dati kontakt telefon. Prva slika je od letos, druga je od danas.

Dalibor, kuća, jeftine kuće, kuća na poklon
foto: Facebook Printscreen/Seoske kuće na poklon

Iako u našem narodu već vekovima važi ona stara da se poklonu u zube ne gleda, ipak i u ovom slučaju Srbija se podelila - na one koji u tome vide izuzetno human čin, i na one koji u tome već vide "zlu nameru" domaćina koji bi želeo da mu neko "džabe dirinči oko kuće i čuva kera".

Knjaževac, kuća, poklon, Dalibor, jeftine kuće, kuća na poklon
foto: Facebook Printscreen/Seoske kuće na poklon

A onda su komentari samo počeli da pljušte i da se nižu...

Dalibor, kuća na poklon
foto: Facebook Printscreen/Seoske kuće na poklon

Međutim, većina komentara bila su "bravo" a preovladali su oni "Može li kontakt?"

Šta vi kažete? Svoje utiske možete ostaviti u komentarima...

Kurir.rs/SĐP/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track