FILIP JE ZAMOLIO ZA PUT U JEŽEVICI, RADOVI POČINJU DANAS! Grad Čačak i Ministarstvo građevine sve čine da pomognu svakom pojedincu
Milun Todorović sa FIlipom u Ježevici, Foto: 321 Srbija

gradonačelnik odmah izašao na teren

FILIP JE ZAMOLIO ZA PUT U JEŽEVICI, RADOVI POČINJU DANAS! Grad Čačak i Ministarstvo građevine sve čine da pomognu svakom pojedincu

Srbija -

Čačak je grad sjajnih ljudi! Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio je dvadesetjednogodišnjeg Filipa iz Ježevice, mladića sa invaliditetom koji mu je nedavno posao mejl i obavestio ga o lošem stanju puta u njegovom mestu.

Filip je napisao da do njegove kuće ne postoji dobar put, što mu predstavlja veliki problem. Istim povodom, gradonačelnika je prošlog četvrtka, tokom prijema građana, posetila i Filipova majka.

Gradonačelnik Todorović odmah potom je posetio Filipa i njegovu porodicu, upoznao se s njim i uverio u stanje putne mreže. Radovi na putu u Ježevici, koji vodi do Filipove kuće počinju već danas.

Uskoro će sve izgledati drugačije
Uskoro će sve izgledati drugačijefoto: 321 Srbija

- Pisali ste mi mejl, pa sam došao da vidim šta trebada uradimo. Majka je bila pre nekoliko dana. Majka je sjajna. I otac, naravno. Ali, majka je pravi junak. Znači, Filipe, naš posao je da uradimo put da ti možeš bolje da funkcionišeš i da možeš da ideš neometano dole do centra Ježevice. Imamo 800 metara i radovi odmah moraju da krenu - obećao je ovom prilikom Todorović, najavivši ponovnu posetu Filipu kada radovi budu završeni.

Filip je za ovu priliku pripremio i rođendanski poklon za gradonačelnika, na čemu se Todorović zahvalio.

Inače, reč je o jednom od deset puteva za čiju je sanaciju, na zahtev Grada Čačka, Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i prometa odobrilo dodatnih 100 miliona dinara. Radovi na svih deset putih pravaca biće realizovani ovoga meseca.

Kurir/321 Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track