Najnovije vesti

NEMAC SE IZNENADIO KOLIKO JE OVO JEFTINO U SRBIJI: Vozio 4 sata zbog "najboljih ćevapa na Balkanu", evo šta ga je BAS ODUŠEVILO
Foto: Printscreen/Youtube/Niko Away

NEMAC SE IZNENADIO KOLIKO JE OVO JEFTINO U SRBIJI: Vozio 4 sata zbog "najboljih ćevapa na Balkanu", evo šta ga je BAS ODUŠEVILO

Srbija -

Nemački jutjuber nedavno je posetio Srbiju, svoju priču počeo je iz Beograda, a potom se uputio u Novi Pazar.

- Uvek sam želeo da odem tamo, trebalo bi da je mesto prilično staro, a hteo sam da ga posetim i zbog gostoprimstva, a posebno zbog dobre hrane - rekao je on i naglasio da bi tamo trebalo da budu "najbolji ćevapčići na Balkanu".

Iznajmio je auto i krenuo na put.

- Iznajmljivanje automobila u Srbiji je baš jeftino. Mislim da nam treba četiri sata do Novog Pazara, autobusom treba oko šest, tako da sam odlučio da vozim - kazao je on.

Kada je stigao spomeuo je da mu je put bio naporan jer je vozio i Ibarskom magistralom za koju je čuo da je opasna zbog krivina.

U video snimku je potom govorio o istoriji Novog Pazara, a onda je seo da proba "najbolje ćevapčiće na Balkanu".

- Ćevapi su bili dobri, ali ne bih se zakleo da su najbolji koje sam ikada pojeo - rekao je, a potom posetio i drugi restoran.

Tu je takođe jeo ćevape, hteo je da ih uporedi i misli da su ovi drugi bolji jer su mnogo mekši. Probao je i kiselo mleko uz ćevape.

Na red su došle i mantije, kao i pita sa sirom, a rekao je da ga ukus podseća na "dobri stari burek".

Bio je posebno impresioniran gostoprimstvom i toplinom lokalnog stanovništva. Nahvalio je lokalnu kuhinju, i naglasio važnost razumevanja različitih kultura.

(Kurir.rs/I.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja