"MNOGO MI JE TEŠKO JER ME NIKAD VIŠE NEĆEŠ POZVATI" Luka sa Zlatibora ostao bez bliske osobe: Oprostio se emotivnom porukom (FOTO)
Foto: Rina

"MNOGO MI JE TEŠKO JER ME NIKAD VIŠE NEĆEŠ POZVATI" Luka sa Zlatibora ostao bez bliske osobe: Oprostio se emotivnom porukom (FOTO)

Srbija -

Najmlađeg srpskog domaćina Luku Crepuljarevića život nije mazio, prerano je ostao bez oca, pa je hteo-nehteo morao da postane glava familije i brine o majci i sestri dok su se njegovi vršnjaci "kuckali" na telefonima i fotkali za mreže.

Momak iz sela Semegnjevo kod Zlatibora postao je poznat javnosti zbog njegovog načina života, osvojio je srca devojaka iz čitave Srbije ali i njihovih majki, koje bi ga rado za zeta.

Kako je redovno aktivan na društvenim mrežama, sada je podelio objavu u kojoj je naveo da je doživeo veliki gubitak. Kako je napisao, njemu je umro prijatelj sa sela, od kojeg se oprostio emotivnom porukom.

"Skupio sam snagu da ti ovim putem odam zahvalnost što sam imao priliku da budem tvoj drug i tvoj soko. Moj sokole, mnogo je teško saznanje da me vise nikad nećeš zovnuti i pitati: "Sokole, jesi namirio, stigao je jazavac (Žeka), samo tebe čekamo". Sokole, leti visoko, i znaj da si ostavio neizbrisiv trag u mome srcu, tugu i prazninu. Carstvo ti Nebesko", napisao je Luka uz fotografije.

Ovako je Luka govorio o ocu

Podsetimo, kao dečačić od tek 11 ostao je bez oca, ali sestru i majku nije izneverio. Ostao je svoj na svome, na svom imanju i dedovini, u svom selu bez kojeg ne može i dao primer mladima u Srbiji da selo i školovanje nisu nespojivi - bio je odličan đak, a sad je uporan i u naumu da se fakultetski obrazuje i dobije diplomu.

- Želeo sam sve to da prikažem, širom sam otvorio vrata svoga doma da uverim narod o tome što pričam, da je to zaista tako. Da pokažem svoje prelepo Semegnjevo i tu svoju stoku što imam, svoje domaćinstvo i sa ponosom sam pričao o tome i pričam - ispričao je nedavno Luka za TV Prva.

Pored majki i baka iz čitave Srbije koje ga prosto obožavaju, ni devojčurci nisu izuzetak pa su tako pale i kojekakve ljubavne ponude a jedna od simpatičnijih bila je i poruka koju je dobio: Domaćine smršao si, treba ti jedna dobra domaćica...

Bonus video:

00:39

Seka Aleksić poslednji oproštaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track