STRADAO PAS KOG JE VOLEO ČITAV ZAJEČAR: Mila sve uveseljavala, decu obožavala, a ovako tužno završila od neljudske ruke (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen/Udruženje Beta Zaječar

tužno i potresno

STRADAO PAS KOG JE VOLEO ČITAV ZAJEČAR: Mila sve uveseljavala, decu obožavala, a ovako tužno završila od neljudske ruke (VIDEO)

Srbija -

ZAJEČAR - Ulični pas kog je Zaječar voleo nastradao je noćas od ljudske ruke što je rastužilo na stotine onih koje je uveseljavao i koji su redovno zastajali da ga pomaze i uživaju u njegovoj igri.

Reč je o ženki terijera koja je obožavala ljude, a decu najviše pa je zato mnogima nejasno i zaprepašćujuće zašto je stradala baš na takav način.

U objavi Udruženja Beta Zaječar, koja vodi brigu o napuštenim životinjama, navodi se da je "ona noćas ubijena, petardama": U Zmajevoj ulici u Zaječaru, raznesena joj je vilica i pola glave, pas koji je voleo decu. obožavao decu, uveseljavao sve pse kojima priđe, pas mlad, divan, napušten. Policija je izašla na teren, a komšije kažu da su sinoć petarde bacala deca 4-5. razred. Nađena je i petarda pored. Ona ovo nije zaslužila."

Udruženje navodi i da je reč o psu koji je celo leto proveo u centru, igrajući sa decom fudbal, ženki koja im je verovala beskrajno i dodaje: Mila, koliko nam je žao što ti, toliko divnoj, ovo jutro nije svanulo.

Za plemenite ljude širom Srbije koji ovom mališi mogu da pruže topli dom

Kurir.rs/Udruženje Beta Zaječar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja