"MAME PSE KORICOM HLEBA U KOJU SU STAVILI PETARDE": Dečaci u Kragujevcu uhvaćeni u JEZIVOM ČINU, sugrađanka van sebe (FOTO)

"pričajte sa decom"

"MAME PSE KORICOM HLEBA U KOJU SU STAVILI PETARDE": Dečaci u Kragujevcu uhvaćeni u JEZIVOM ČINU, sugrađanka van sebe (FOTO)

Srbija -

Ova gnusna situacija mora da se čuje, da se reaguje, da se zna! Ovako svoj post počinje uznemirena Kragujevčanka koja je opisala jezivu scenu koju je njen suprug zatekao.

- Suprug je večeras oko 21 čas u naselju Aerodrom, blizu prodavnice Trnava promet kod škole, naišao na dva dečaka uzrasta peti, šesti razred, kako mame bespomoćne pse sa koricom hleba u koju su prethodno stavili petardu, sa namerom da istu upale kada psu daju hleb da jede - napisala je ona i dodala:

- Razumemo da neko ne voli pse, razumemo da nema empatiju prema njemu, ali od psa se počinje, na čoveku se ne daj bože završava. Zabranite petarde deci, pričajte sa decom i učite ih da ne diraju slabije i bespomoćne - poručuje ona.

Ovo nije prvi takav slučaj koji je uznemirio javnost. Podsetimo, iz Udruženja Beta saopštili su krajem decembra da je u Zmajevoj ulici u Zaječaru pronađen mrtav pas. Vilica i glava nastradalog psa raznesene su, kako navode, petardama.

Kurir.rs/Telegraf

Preneo: M. N.

Bonus video:

02:47

STAVLJAJU PETARDE DRUGOVIMA U KAPULJAČU I U USTA! Pedijatar izneo zabrinjavajuće podatke o povredama dece: SVAKE GODINE SVE GORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track