LUDILO KOD UMČARA! ŠLEPER PRETICAO LEVOM TRAKOM PA UDARIO U VOZILA?! Prve slike sa mesta LANČANOG sudara, auto put paralisan!
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

strašn0

LUDILO KOD UMČARA! ŠLEPER PRETICAO LEVOM TRAKOM PA UDARIO U VOZILA?! Prve slike sa mesta LANČANOG sudara, auto put paralisan!

Srbija -

Auto put Beograd - Niš gotovo je potpuno bio paralisan čitavih sat vremena zbog saobraćajne nesreće kod isključenja za Umčare! Kako se vidi na prvim snimcima sa mesta udesa, šleper je blokirao gotovo sve tri traka, a najgore je prošao vozač crnog automobila koji se zabio u teretno vozilo!

Prema tvrdanjama očevidaca, navodno je vozač šlepera pokušao da pretekne jedno vozilo i kretao se levom (brzom) trakom kada je izgubio kontrolu nad vozilom. Zasad se ne zna da li je neko od vozača automobila svojim postupcima izazvao ovakvu reakciju vozača šlepera.

1 / 1 Foto: printscreen/instagram/192_rs

"Teška saobraćajna nesreća auto-put ka Nišu malo posle isključenja za Mladenovac, kamion pokušao da pretkne automobil levom trakom. Vise automobila učestvovalo u sudaru, stanje učesnika nije poznato. Ceo autoput blokiran", naodi se u posti na Instagram stranici Moj Beograd.

Pogledajre prvi snimak sa mesta udesa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Šleper sleteo sa autoputa kod Aleksinca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track