PANČEVKA TEK POLOŽILA, SELA U AUTO I PEH! GDE BAŠ MEČKU DA OGREBE Kud će, šta će, javi se čoveku ali ovakav odgovor nije očekivala
Ilustracija, Foto: Kurir, Facebook Printscreen/Zdravo Pančevo

prva vožnja za srčani udar

PANČEVKA TEK POLOŽILA, SELA U AUTO I PEH! GDE BAŠ MEČKU DA OGREBE Kud će, šta će, javi se čoveku ali ovakav odgovor nije očekivala

Srbija -

Devojka iz Pančeva, položila je vozački ispit, ali je već pri prvoj vožnji ogrebala auto pored sebe.

Naime, mlada Pančevka je krenula u svoju prvu vožnju, ali je već na parkingu došlo do nezgode, zbog čega je osećala grižu savesti.

"Bila sam parkirana i prilikom izlaska sa parkinga, mislim da sam zakačila/ogrebala auto pored sebe. Ogrebotina je na zadnjem braniku desno. Danas mi je inače prva vožnja otkad sam položila i nisam u tom trenutku znala da li sam ogrebala taj auto, pa sam u velikoj panici da ne napravim gužvu, izašla i odvezla se i nisam zapamtila tablice", navela je devojka.

Pančevka je dodala da je u pitanju manji, crni auto, mercedes A klase.

"Kad sam videla ogrebotinu na svojim kolima, shvatila sam da sam sigurno tom autu skinula farbu i napravila štetu, vratila sam se posle desetak minuta, međutim, njega više nije bilo... Jako mi je žao što se to desilo i nije u redu da ne nadoknadim štetu, tako da, ako se neko javi u komentarima, pisaću mu u poruci da se dogovorimo oko svega. Hvala unapred!", napisala je devojka na društvenoj mreži Fejsbuk.

Gest ove devojke naišao je na pohvale njenih sugrađana.

"Bravo za poštenu devojku, malo je takvih", "Svaka čast! Jedna od retkih da pošteno hoće da plati svoju grešku!", "Poštenje nema cenu, svaka vam čast", neki su od komentara.

"Dobro se dobrim vraća. Iako je napravila štetu, bila je fer i javila se da nadoknadi. Meni se dešavalo da vratim višak novca (relativno velikog) u trafici. Isto tako se dešavalo nekoliko puta da izgubimo novčanik i dobri ljudi nam ga vrate sa sve novcem i dokumentima. Bravo", podelila je jedna korisnica društvene mreže.

Nedugo posle vikenda stigao je i odgovor baš na mrežama.

ogreban mercedes
foto: Facebook Printscreen/Zdravo Pančevo

Javio joj se vlasnik ogrebanog mercedesa i ovako poručio:

Kurir.rs/Mondo/Facebook Zdravo Pančevo

Bonus video:

00:08

Bahato parkiranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track